Официално откриване на обекта


Днес в Сливен бяха открити официално новата волейболна площадка и зелени площи, изградени и възстановени по финансирания от ПУДООС проект „Здраве чрез спорт и зелена среда“.
Лентата прерязаха кметът на Сливен Стефан Радев и ректорът на Медицински университет – Варна проф. д-р Красимир Иванов в присъствието на народния представител от Сливен и председател на Постоянната комисия по земеделие в НС г-жа Десислава Танева.. Също днес първите 37 абсолвенти от Филиала на университета в Сливен получиха дипломите си за образователна степен „бакалавър”. 

Кметът на Сливен и ректорът на Медицинския университет засадиха в двора на филиала ново брястче – наследник на Стария бряст. Кметът Стефан Радев връчи отличието „Почетен гражданин на Сливен” на проф. д-р Красимир Иванов. Общинският съвет на Сливен със свое решение от 28 септември т.г. удостои с почетното звание проф. Иванов за изключителния му принос и заслуги за развитието на Сливенска община. На откриването присъстваха също председателят на Общински съвет – Сливен г-н Димитър Митев, Заместник-областния управител на Сливен г-н Камен Костов, заместник-кметовете на Община Сливен г-жа Пепа Чиликова и г-н Стоян Марков. 

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *